Megújult Aqualia Thermal minimalista összetétellel

A Vichy Laboratórium az Aqualia Thermal termékcsalád megújításakor a sportolók által használt izotóniás oldatok összetételéből merített ihletet.

Megújult Aqualia Thermal minimalista összetétellel

Az arcbőr normál körülmények között naponta 500 ml vizet veszít. A vízveszteség edzés, futás vagy repülőgépen történő utazás közben sokszorosára nő. Hogyan ellensúlyozzák a vízveszteséget a sportolók? Vizet, ásványi anyagokat és cukrot, azaz olyan összetevőket tartalmazó hidratáló izotóniás italokat fogyasztanak, amelyek biztosítják a hosszan tartó hidratáltságot. Ez a megoldás volt az, ami az Aqualia Thermal termékcsalád megújítása során ihletet adott a Vichy Laboratórium kutatóira. Az Aqualia Thermal arcápolók most ennek köszönhetően 97%-ban természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.

Természetesebb. Tisztább. Hatékonyabb.
A megújult arckrémekben csak 20 összetevő található.
A hatóanyagok 97%-a természetes eredetű:
- Búzából fermentált hialuronsav: vízmegkötő védőréteget alkot a bőr felszínén.
- Bükkfából vagy juharfából nyert növényi cukor (mannóz): külső forrásokból pótolja a bőr víztartalmát. Csökkenti a transzepidermális vízvesztés mértékét.
- Ásványi anyagok sói: serkentik a bőr természetes hidratáló folyamatát, megkötik a vizet és segítenek azt a bőrben tartani.
- A francia vulkanikus régióban született, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal segít megerősíteni a bőr ellenállóképességét a környezeti hatásokkal szemben.

Könnyű és gazdag.
Az Aqualia arckrémek könnyű (Light) és gazdag (Rich) változatban érhetők el. Mindkét arckrém hipoallergén és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrön is tesztelt. A bőr akár 48 órán keresztül megőrizheti hidratáltságát, és jobban ellen tud állni az olyan külső hatásoknak, mint az időjárás változásai, a stressz, vagy a légszennyezés.
- A hidratáló arckrém könnyű (Light) változatát vízhiányos, normál és kombinált bőrre ajánljuk. A krém használatát követően a bőr hosszú ideig hidratált, táplált és revitalizált marad. A krém textúrája ultra-könnyű, gyorsan beszívódik és nem ragad.
- Az Aqualia arckrém gazdag (Rich) változata az extra hidratálást és puhítást igénylő, erősen vízhiányos bőrre ajánlott. Textúrája gazdagabb,  használata után a bőr hosszan tartóan hidratált és táplált marad.
- A termékcsalád még intenzívebb hidratálást biztosító szérumot is tartalmaz. Használatát követően a bőr mélyrehatóan hidratált, üdébb, puhább lehet és a felszíni ráncok simábbnak tűnhetnek. A szérum könnyed állagú és gyorsan beszívódik. Minden bőrtípusra alkalmazható, hipoallergén és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.

Kapcsolódó cikkek

Az érzékeny, vízhiányos bőr hidratálása

Az érzékeny, vízhiányos bőr hidratálása

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...